ACROSS–DataScience

Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave

Centar ACROSS-DataScience djeluje kao središte suradnje akademske zajednice s poslovnim i javnim sektorom u istraživanju i razvoju novih metodologija i naprednih inženjerskih pristupa za znanost o podatcima i kooperativne sustave.


Poziv na radionicu...

Projekt DATACROSSNapredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima i Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave, istraživačka jedinica ACROSS, organiziraju međunarodnu znanstvenu radionicu


"International Workshop on Advanced Cooperative Systems"


Radionica će se održati u četvrtak, 18. listopada 2018. godine, u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva (UNIZG-FER).

Tehnički program radionice sadrži 4 pozvana predavanja koja će održati renomirani međunarodni znanstvenici iz područja naprednih kooperativnih sustava i njihove primjene te 4 predavanja vodećih istraživača istraživačke jedinice ACROSS. Istraživačka aktivnost članova IJ ACROSS na projektu DATACROSS bit će prezentirana kroz poster sekcije. Radionica je otvorena za sve zainteresirane istraživače i doktorske studente. Svi sudionici radionice moraju se registrirati. Registracija je besplatna, ali obavezna.

Više informacija o radionici i registracijski obrazac dostupni su ovdje

Popis obavijesti