ACROSS–DataScience

Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave

Centar ACROSS-DataScience djeluje kao središte suradnje akademske zajednice s poslovnim i javnim sektorom u istraživanju i razvoju novih metodologija i naprednih inženjerskih pristupa za znanost o podatcima i kooperativne sustave.


Dragi članovi ZCI-a,

Pozivamo vas da sudjelujete na radionici "11th International Ljubljana - Zagreb workshop on Knowledge Technologies and Data Science", koja se održava 24. i 25.10. na FER-u u organizaciji Znanstvenog centra izvrsnosti, Istraživačke jedinice za znanost o podatcima.

Preliminarni raspored i ostale informacije dostupni su na web stranici radionice.

Program će trajati od 14:15 h do 18:00 h u četvrtak (24.10.) te od 9:30 h do 13:00 h u petak (25.10.).

Cilj radionice je povezati se s istraživačima na Jožef Stefan Institutu u Ljubljani. Očekujemo tridesetak sudionika iz Ljubljane, uglavnom s Department of Knowledge Technologies na JSI-u.

 Ako ste zainteresirani održati 10-minutnu prezentaciju o vašem istraživačkom radu na radionici, molim Vas, javite se organizatorima na email (matija.piskorec@irb.hr i tomislav.smuc@irb.hr).

Potrebno je samo poslati naslov prezentacije i ime predavača. Neće biti drugih objavljenih materijala s radionice osim naslova prezentacije i imena predavača na web stranicama radionice.

Popis obavijesti