ACROSS–DataScience

Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave

Centar ACROSS-DataScience djeluje kao središte suradnje akademske zajednice s poslovnim i javnim sektorom u istraživanju i razvoju novih metodologija i naprednih inženjerskih pristupa za znanost o podatcima i kooperativne sustave.


Poziv na radionicu "4th...

Projekt DATACROSS – Napredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima i Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave, istraživačka jedinica ACROSS, organiziraju međunarodnu znanstvenu radionicu


"4th International Workshop on Advanced Cooperative Systems"


Radionica će se održati u četvrtak i petak, 28. i 29. studenoga 2019. godine, u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva (UNIZG-FER).

Tehnički program radionice sadrži 4 pozvana predavanja koja će održati renomirani međunarodni znanstvenici iz područja naprednih kooperativnih sustava i njihove primjene te 4 predavanja vodećih istraživača istraživačke jedinice ACROSS. Također će se održati dva bloka predavanja na kojima će uposleni istraživači ACROSS-a predstaviti svoje istraživačke aktivnosti u okviru DATACROSS projekta. Radionica je otvorena za sve zainteresirane istraživače i doktorske studente. Svi sudionici radionice moraju se registrirati. Registracija je besplatna, ali obavezna.

Više informacija o radionici i registracijski obrazac dostupni su ovdje

Popis obavijesti