ACROSS–DataScience

Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave

Centar ACROSS-DataScience djeluje kao središte suradnje akademske zajednice s poslovnim i javnim sektorom u istraživanju i razvoju novih metodologija i naprednih inženjerskih pristupa za znanost o podatcima i kooperativne sustave.


Poziv na radionicu: "EU and Business R&D Project Management"

Projekt ''Napredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima - DATACROSS'' Znanstvenog centra izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave, H2020 projekt "Twinning coordination action for spreading excellence in Aerial Robotics - AeRoTwin" i H2020 projekt "EXCELLABUST - Excelling LABUST in marine robotics" pozivaju Vas na radionicu:

"EU and Business R&D Project Management"

koja će se održati od 5. do 7. prosinca 2018. godine u zavodskom seminaru ZARI-ja, zgrada C, 9. kat.

Cilj je radionice dati pregled programa Obzor 2020 i njegovog nasljednika Obzor Europe. Sudionici će se kroz praktičnu vježbu pisanja prijedloga EU projekta upoznati s ključnim aspektima programa Obzor 2020. Uz to će se i analizirati alat Europske komisije za primjenu i upravljanje prijedlozima, s posebnim naglaskom na stručni profil. Na kraju ćemo dati nekoliko korisnih savjeta o upravljanju europskim projektima u okviru tog programa.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na sljedećoj poveznici do 3. prosinca kako bi predavači mogli na vrijeme pripremiti odgovarajuće materijale i sadržaje.

Više informacija o predavačima, radionici te rasporedu možete preuzeti u formatu PDF, ovdje.

Popis obavijesti