ACROSS–DataScience

Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave

Centar ACROSS-DataScience djeluje kao središte suradnje akademske zajednice s poslovnim i javnim sektorom u istraživanju i razvoju novih metodologija i naprednih inženjerskih pristupa za znanost o podatcima i kooperativne sustave.


Poziv na radionicu "Osnove...

Projekt DATACROSS, u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva i Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo organizira radionicu o osnovama intelektualnog vlasništva za istraživače.

Pored osnova intelektualnog vlasništva, radionica uključuje i dugogodišnja praktična iskustva djelatnika DZIV-a, Igora Bošnjakovića, dipl. ing. i FER-a, izv. prof. dr. sc. Dubravka Babića, koji je i član tima projekta DATACROSS.  

Radionica će se održati u srijedu, 28. ožujka 2018. godine, u 9.00 sati. Mjesto održavanja je Bijela vijećnica Kongresnog centra Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

Pozivaju se svi zainteresirani istraživači, djelatnici FER-a i članovi tima projekta DATACROSS da svoje sudjelovanje prijave na e-mail: mirjana.dozan@fer.hr.

Program radionice možete preuzeti ovdje.

Popis obavijesti